Προϊόντα

ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ


Οι Κρητικοί Ελαιώνες είναι ένα αντιπροσωπευτικό Κρητικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, που προέρχεται από επιλεγμένους, παραδοσιακά καλλιεργημένους, ελαιώνες της περιοχής του Ηρακλείου.

ΠΟΠ ΣΗΤΕΙΑΣ


Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Π.Ο.Π ΣΗΤΕΙΑ κορωνέικης ποικιλίας είναι ένα προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης αποκλειστικά από την εύφορη επαρχία της Σητείας, Λασιθίου Κρήτης.

ΑΓΡΕΛΙΑ


Μονο ποικιλιακό (κορωνέικη), υψηλής ποιότητας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, από την ηλιόλουστη Κρητική γη, με ισορροπημένο χαρακτήρα και πλούσια γεύση.

ΑΓΡΕΛΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ


Βιολογικό, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, από την ηλιόλουστη Κρητική γη, με ισορροπημένο χαρακτήρα και πλούσια γεύση.

PREMIUM


Η σειρά"PREMIUM BY ALMPANTAKIS FAMILY" είναι ένα εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο που προέρχεται από επιλεγμένους, παραδοσιακά καλλιεργημένους, ελαιώνες της γύρω περιοχής.

ΡΟΔΕΑ ΓΗ


Το Ροδέα Γη είναι ένα αντιπροσωπευτικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, που προέρχεται από επιλεγμένους, παραδοσιακά καλλιεργημένους ελαιώνες της περιοχής του Ηρακλείου.

Ο2


Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από την ηλιόλουστη Κρητική γη, με χρυσό-πράσινο χρώμα και πλούσιο άρωμα φρέσκιας ελιάς.

Ο2 ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ


Βιολογικό, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από την ηλιόλουστη Κρητική γη, με χρυσό-πράσινο χρώμα και πλούσιο άρωμα φρέσκιας ελιάς.

ZERO TWO GOLD


Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από την ηλιόλουστη Κρητική γη, με χρυσό-πράσινο χρώμα και πλούσιο άρωμα χυμού και φρέσκιας ελιάς.

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΟΥΠΕ


Η"Χρυσάθη" είναι ένα εκλεκτό ελαιόλαδο αποτελούμενο από εξευγενισμένα ελαιόλαδα και παρθένα ελαιόλαδα από την Κρήτη.

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ


Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο "Χρυσάνθη" έχει πάρει το όνομα του από μέλος της οικογένειας μας, πρόκειται για μονοποικιλιακό ελαιόλαδο από ελιά Κορωνέικη με φρουτώδες άρωμα και ντελικάτη γεύση.

ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟ


Έλαιο που περιέχει αποκλειστικά έλαια που προέρχονται από επεξεργασίες πυρήνων ελιάς και ελαίων που παράγονται απευθείας από ελιές.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ


Εξαιρετικής ποιότητας Kρητικό παρθένο ελαιόλαδο με αρώματα βοτάνων από την κρητική φύση.

ΣΠΕΣΙΑΛ ΓΕΥΣΕΙΣ


Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με σπέσιαλ γεύσεις Από λιαστή Τομάτα , πράσινη ελιά και ξύδι βαλσάμικο τριπλή απόλαυση που θα σας συναρπάσει γευστικά .